Meny

Anklager plateselskapet for forfalskning

Prøver plateselskapet å lure oss, eller er det Michael Jackson selv som synger på den nye låten «Breaking News»? Foto: Sony Music (promo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Michaels Jacksons familie hevder at det ikke er Michael som synger på hans nye singel.

Michaels søster La Toya Jackson mener at det ikke er broren vi hører synge på låten «Breaking News». Foto: Chris Pizzello (AP Photo) Michaels søster La Toya Jackson mener at det ikke er broren vi hører synge på låten «Breaking News». Foto: Chris Pizzello (AP Photo)

I dag ble Michael Jacksons nye låt «Breaking News» sluppet på nettet. 14. desember kommer et fullt album med låter som den avdøde stjernen arbeidet med da han døde i fjor sommer.

Les også: Nytt Jackson-album

- Ikke Michaels stemme

Jackson-familien mener at stemmen på «Breaking News» ikke tilhører Michael, og anklager plateselskapet Sony Music for å lure fansen.

- Jeg har hørt på låten. Det låter ikke som Michael, sier søsteren La Toya Jackson til TMZ.com.

Er det Michael Jackson som synger? Hør låten her og bedøm selv.

«Breaking News» ble lagt ut på den døde superstjernens hjemmesider ved midnatt natt til mandag.

Støtter barna

La Toya er ikke alene om å mene at det ikke er den avdøde stjernens stemme. Michael Jacksons to barn, Paris og Prince Michael, hevdet allerede før plateselskapet i forrige uke annonserte at de skal slippe det nye albumet «Michael», at faren ikke synger på alle låtene på albumet. Nå får de altså støtte fra sin tante.

Sony Music avfeier det hele og er på sin side overbevist om at det er Michael Jackson som synger selv. Plateselskapet har ingen planer om å trekke tilbake den omstridte utgivelsen. Eksperter som skal være trukket inn av jurist Howard Weitzman, som styrer boet etter popkongen, har også bekreftet at det vi hører er ekte vare.

Ifølge plateselskapet er «Breaking News» spilt inn hjemme hos produsent Eddie Cascio da Michael bodde hos ham i en firemånedersperiode i 2007.

Et angrep på media

Låten «Breaking News» skal angivelig være et angrep på medias håndtering av popstjernen, med tekstlinjer som ikke overlater så fryktelig mye til fantasien:

«They want to see that I fall, cause I'm Michael Jackson / You write the words to destroy like it's a weapon» og «Everybody wanting a piece of Michael Jackson / Reporters stalking the moves of Michael Jackson / Just when you thought he was done, he comes to give it again».

Populært