Meny

- Skal snakke med Carew

John Carew er forbannet på manager Gerard Houllier, men nå vil manageren sette seg ned med den norske spissen for å rense luften. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Villa-sjef Gerard Houllier vil rense luften med den norske landslagspissen.

(ABC Nyheter): Aston Villa-manager Gerard Houllier vil i løpet av den nærmeste tiden sette seg ned med John Carew for å få hans versjon av det som skal ha kommet frem i norsk media den siste tiden.

- Selvsagt må jeg snakke med ham om det som har kommet frem, sier franskmannen til Sky Sport i dag.

Grunnen til at det skal ha oppstått en isfront mellom de to er fordi Houllier mener Carew ikke lenger kan leve på gamle merriter på fotballbanen.

– John lever i fortiden. Hvis fansen roper navnet hans er det fint, men han må se på tallene. Hvor lenge har han spilt? Hvor mange mål har vi scoret mens han har spilt, spør Houllier.

Les også: Carew hyller seg selv

Reaksjonene lot ikke vente på seg fra den norske Premier League-proffen.

– Det er provoserende. Jeg vet ikke om Gérard Houllier er dårlig forberedt på Aston Villa når han tar over klubben? Kanskje han er det. For her er mye forandret de siste årene, spesielt siden Ashley Young og jeg kom til klubben. Vi og flere spillere er svært delaktige i den suksessen Aston Villa har hatt. Vi har tatt tre strake sjetteplasser og vært i en finale. Derfor mener jeg Houllier fornærmer både meg og fansen når han går ut sånn, sa Carew til lørdagens VG.

Carew reagerte sterkt på at managerne valgte å si sin mening til media fremfor å komme til ham først.

Carew har så langt spilt 378 minutter i årets Premier League-sesong og har ennå ikke scoret eller vært nest sist på et av Villas ti ligamål.

Populært