Meny

Her er Solskjærs ønskeliste

Joshua King (t.v) og Magnus Wolf Eikrem er sterkt ønsket av Ole Gunnar Solskjær som nye spillere til Molde. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Signerer trolig som ny trener for Molde i morgen og ønsker en rekke nye spillere til klubben.

(ABC Nyheter): Ole Gunar Solskjær blir etter all sannsynlighet ny hovedtrener i Molde og den nåværende reservelagstreneren i Manchester United skal etter det Dagbladet erfarer allerede bedt klubben sikre seg en rekke spillere før han overtar ansvaret.

Ifølge avisen ber han klubben sørge for at de to United-ungguttene Joshua King og Magnus Wolf Eikrem samt Kara Mbjodi (Tromsø), Jonathan Parr (Ålesund) og Krister Kleiven (Start), blir hentet til klubben

Dagbladet hevder de har fått tilgang til en ønskeliste som også inneholdt navn som Tarik Elyounoussi (Herenveen), Bjørn Helge Riise (Fullham), Even Hovland (Sogndal) og Tore Reginiussen (Schalke 04, på utlån til Lecce).

Disse spillerne håper Solskjær blir å se i MFK-trøye neste år, men at det ikke skal være noe krav at de kommer

Solskjær skal ha satt som krav at spillerstallen skal være av en slik kvalitet at klubben vil være en reell utfordrer til Eliteseriegullet 2011. Kjell Inge Røkke skal være mannen som finansierer det hele og skal etter det Dagbladet erfarer ikke ha problemer med å etterkomme Solskjærs ønsker.

MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen går også svært langt i å antyde at en tidligere storscoreren blir nye trener for romsdalingene. Han sa under en boklansering i går at det ikke lenger er snakk om hvis han overtar, men når.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært