Meny

Solbakken finsikter Nosa

Nosa Igiebor reiser i dag til København for å trene med Ståle Solbakkens FCK i fem dager. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm-spiller Nosa Igiebor skal prøve seg hos Ståle Solbakkens FC København til uken.

Det bekrefter midtbanespilleren selv overfor Nettavisen.

Ståle Solbakken uttalte nylig at han er skeptisk til å hente norske spillere til Danmark, men utenlandske profiler fra norsk eliteserie ser han ikke ut til å ha noe imot.

For ikke lenge siden ble costaricanske Christian Bolaños kjøpt inn fra Start. Nå kan en ny eliteserieprofil være på vei til den danske storklubben.

– Jeg reiser til København mandag. Jeg blir der i fem dager. Jeg gleder meg veldig, sier Igiebor til Nettavisen om det som i utgangspunktet kun er et treningsopphold.

Nigerianeren, som fyller 20 år tirsdag, har kanskje ikke hatt et like god sesong i år sammenlignet med fjoråret. Likevel frykter han ikke nivået i Danmark.

– Jeg har levert en fantastisk sesong. Jeg mener faktisk at jeg fortjener skryt for den. Ja, jeg har kanskje hatt en eller to dårlige kamper, men da har hele laget sviktet. Jeg har vært stabilt god, men jeg føler også at jeg har enda mer å gå på. Jeg tror det vil vise seg når jeg spiller med enda bedre spillere, fortsetter Igiebor.

Han sier videre til Nettavisen at en av årsakene til at han nå vil prøve seg i Danmark er for å få enda større utfordring enn det som finnes i Norge.

Populært