Meny

Skarsfjord har en plan

Yaw Ihle Amankwah reddet ett poeng for Brann med sin scoring like før slutt. (Foto: Marit Hommedal/SCANPIX).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innbytter Yaw Ihle Amankwah reddet ett poeng for Brann med sin scoring 45 sekunder før slutt i 1-1-oppgjøret mot Odd Grenland. Trener Rune Skarsfjord vet hva han skal jobbe med.

– Nå starter jobben med å få på plass en spillerstall til neste sesong. Det er hovedpunktet på min agenda, sa treneren som nylig ble ansatt for de kommende sesongene.

Odd Grenland har kun vunnet én kamp i Bergen siden opprykket i 1999, og lyktes heller ikke denne gangen.

Dag-Eilev Fagermos mannskap hadde muligheter til å kapre fjerdeplassen før siste serierunde, men klarte ikke å hente igjen Aalesund på plassen foran.

– Jeg tror ikke vi mistet en mulig europacupplass på det, for jeg tror ikke at Follo vinner cupfinalen, sa Fagermo.

For et Brann-lag på jakt etter medaljer, har sesongen vært en stor skuffelse. Allerede før kampen var det klart at rødtrøyene kom til å havne på 13.-plass, og nedturen er stor med tanke på gullåret 2007.

Bergenserne har skiftet trener, direktør og styreleder i det som har vært en svært turbulent sesong.

Mange sjanser

Begge lag gikk offensivt til verks, og skapte farligheter fra start. Nærmest nettkjenning i åpningsomgangen var Petter Vaagan Moen, men Branns toppscorer måtte se avslutningen stryke stolpen etter en trippelsjanse for bergenserne.

Lagene fortsatte å produsere målsjanser etter hvilen, og spesielt Erik Huseklepp hadde noen gode muligheter som Odd Grenlands målvakt Andreas Lie så vidt fikk stoppet.

Det var dermed ikke helt fortjent da Bentley ga Odd Grenland ledelsen ti minutter før slutt.

Nigerianeren stjal ballen fra Rodolph Austin på kanten av 16-meteren, før han dro av en forsvarsspiller og på nydelig vis satte ballen i det lengste hjørnet til Brann-keeper Håkon Opdal.

Sløste

Fem minutter før slutt kom Yaw Ihle Amankwah inn. Den høyreiste stopperen hadde ikke vært lenge på banen da han vant en duell i Odd Grenlands forsvar etter corner, og sørget for at en fortjent utligning.

– Vi kunne ha scoret en fire-fem mål før vi til slutt scoret, sa Rune Skarsfjord. (©NTB)

Populært