Meny

Fall feiret som toppscorer

Moldes Baye Djiby Fall jubler etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Stabæk på Aker Stadion i Molde søndag kveld. Fall blir eliteseriens toppscorer med 16 mål. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde og Baye Djiby Fall avsluttet med stil og overkjørte Stabæk i store deler av årets siste kamp. Men seieren ble så knapp som 1-0.

En meget god Jon Knudsen berget laget sitt fra et større nederlag. Først på slutten av kampen ble det fart i Stabæk-angrepet, anført av innbytterne Marius Helle og Jørgen Skjelvik. Men også Molde har en toppkeeper i Espen Bugge Pettersen. Han holdt buret rent.

Det eneste målet kom på straffe etter hands i Stabæk-forsvaret helt i starten av annen omgang. Baye Djiby Fall plasserte ballen godt bak Knudsen og sikret seg dermed også plassen som årets toppscorer i eliteserien med 16 fulltreffere.

Begge lag manglet flere av sine største profiler. Magne Hoseth og Vegard Forren var ute hos Molde, mens blant andre Veigar Páll Gunnarson manglet hos Stabæk. Dette var trenernes siste kamp for sine klubber. Uwe Rösler gir seg i Molde, og Jan Jönssons blir Rosenborg-trener.

Rösler har forvandlet årets Molde-lag til et vinnerlag, med åtte kamper på rappen uten tap. Også Rösler avsluttet med stil. Kledd i shorts tross kuldegrader og med snø på banen.

I Molde er fortsatt Ole Gunnar Solskjær det heteste tipset som ny Molde-trener. Solskjær har sagt nei to ganger, men ifølge Romsdals Budstikke på nett blir Solskjær allerede kommende tirsdag presentert Moldes nye trener fra 1. januar.

Populært