Meny

Målshow i Kristiansand

Her blir Haugesunds Chris Pozniak utvist i eliteseriekampen mellom Start og Haugesund i Kristiansand søndag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder/Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare Hønefoss (62) slapp inn flere mål enn Start (60) i årets eliteserie. Søndag ble det 3-3 i Kristiansand mellom Start og Haugesund.

Seks mål forteller om en artig og underholdende kamp som inneholdt det aller meste. Dermed endte overraskelsen Haugesund på 6.-plass i årets serie, med Start to plasser bak.

– Start styrte det meste i 2. omgang. Vi hadde sjansen da vi gikk opp til 3-1, men det holdt ikke helt inn, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug.

Haugesund var oppe i en 3-1-ledelse, men to raske reduseringer av Espen Børufsen og Bernt Hulsker sørget for at det ble poengdeling i sørlandsbyen.

Hva skjer forresten med Hulsker neste sesong? Romsdalingen får ikke ny kontrakt med Start.

– Herlig å få en scoring i siste kamp, men katastrofe at vi ikke klarte å vinne denne kampen, sa Hulsker til TV 2.

Angriperen røpet ingenting om framtidsplanene.

Nydelig

Start tok ledelsen på vakkert vis. Espen Hoff spilte vegg med Børufsen, skar inn i feltet og avsluttet sikkert med venstrefoten fra rundt 10 meter. Det var kanskje kampens beste prestasjon. Målet var Hoffs sjuende i årets eliteserie.

Målfarlige Nikola Djurdjic utlignet 13 minutter senere. Tre minutter før pause tok Haugesund ledelsen ved dansken Jacob Sørensen, som feiret på klassisk «vuggevis» for å markere at han nylig er blitt pappa.

Djordjic, som scoret 12 mål i årets sesong, la på til 1-3 kvarteret før slutt, men ballen var bare så vidt kommet i spill igjen før Børufsen reduserte. Tre minutter senere utlignet Hulsker.

Utvist

Haugesund fikk en tung start på oppgjøret. Allerede etter 20 minutters spill fikk de Chris Pozniak utvist. Starts Rolf Daniel Vikstøl taklet stygt, og Pozniak stormet til og dyttet Vikstøl unna. Det ga direkte rødt kort. Bortelaget spilte med 10 mann i 70 minutter.

– Vi har gjennomført en grei sesong, men hver gang vi hadde muligheten til å ta steget opp til topp tre, så vi misbrukte vi den. Vi skal jobbe det vi kan for å heve oss til neste sesong, sa Starts trener Knut Tørum. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært