Meny

Houllier forbannet på Carew

Gérard Houllier raser mot John Carew. - Carew kan ikke leve på gamle merriter stort lenger, sier han. Foto: AFP / Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Carew langet lørdag ut mot Gérard Houllier, og fikk passet påskrevet da manageren møtte pressen etter 1-1 mot Fulham.

Houllier, som også var Carews trener i Lyon, har uttalt til klubbens nettsted at Carew må overbevise hvis han skal få ny kontrakt. 31-åringens avtale går ut etter sesongen. Carew liker ikke sjefens uttalelser.

– Det er provoserende. Jeg vet ikke om Gérard Houllier er dårlig forberedt på Aston Villa når han tar over klubben? Kanskje han er det. For her er mye forandret de siste årene, spesielt siden Ashley Young og jeg kom til klubben. Vi og flere spillere er svært delaktige i den suksessen Aston Villa har hatt. Vi har tatt tre strake sjetteplasser og vært i en finale. Derfor mener jeg Houllier fornærmer både meg og fansen når han går ut sånn, sa Carew til lørdagens VG.

Raser tilbake

Uttalelsen fra den norske landslagsspissen bidrar ikke til å bedre forholdet mellom ham og Houllier.

– Jeg synes han har oppført seg dumt. Jeg har ikke vist mangel på respekt mot ham eller noen. Noen spurte meg på pressekonferansen om dette ville være en god mulighet for ham til å vise seg fram, og jeg sa ja. Skulle jeg svart nei, sa Houllier ifølge VG Nett etter kampen mot Aston Villa.

Nordmannen sier manageren ikke har tatt opp saken med ham.

– Lever i fortiden

– Nei. Og vil han utfordre meg, så får han utfordre meg personlig. Ikke gjennom media. Hvis han mener jeg skal kjempe for en ny kontrakt med klubben, så får han ta det opp med meg. Jeg tror ikke spillergruppen synes noe om dette. Ikke fansen heller. Det er ikke veldig populært, for å si det sånn, sier Carew.

Houllier mener Carew ikke kan leve på gamle merriter stort lenger.

– John Lever i fortiden. Hvis fansen roper navnet hans er det fint, men han må se på tallene. Hvor lenge har han spilt? Hvor mange mål har vi scoret mens han har spilt, spør Houllier.

Forsidefoto: Morten Holm / Scanpix

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært