Meny

Stor narkoaksjon på Romerike

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet på Romerike pågrep 69 personer og opprettet 130 narkotikasaker i en omfattende aksjon før helgen.

Det ble gjennomført razziaer på en lang rekke privatadresser på Øvre Romerike, og et større antall personer ble pågrepet for bruk, besittelse og oppbevaring av narkotika. Ett av enkeltbeslagene var på 100 gram marihuana.

Lensmannskontorene i Eidsvoll og Hurdal, Nes, Ullensaker og Nannestad deltok i aksjonen, som pågikk torsdag og fredag denne uka, melder Romerikes Blad. Nesten 30 polititjenestemenn deltok i den nøye planlagte aksjonen.

– Tidligere aksjoner har rettet seg mot ungdom i faresonen. Denne gangen valgte vi å fokusere på de eldre brukerne, de fra midten av 20-årene og oppover. Vi vet at disse omsetter stoff til yngre brukere, sier politioverbetjent Terje Didriksen ved Ullensaker lensmannskontor. Den eldste pågrepne er i midten av 50-årene. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært