Meny

Carew provosert av Houllier

John Carew er provosert over Aston Villas nye trener Gérard Houlliers (t.v.) krav. Her fra 2005 da de begge var i franske Lyon. Arkivfoto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manager Gérard Houllier mener John Carew må bevise at han fortjener ny kontrakt med Aston Villa. Utspillet provoserer den norske spissen, skriver VG.

Houllier, som også var Carews trener i Lyon, har uttalt til klubbens nettsted at Carew må overbevise hvis han skal få ny kontrakt. 31-åringens avtale går ut etter sesongen.

Carew liker ikke sjefens uttalelser.

– Det er provoserende. Jeg vet ikke om Gérard Houllier er dårlig forberedt på Aston Villa når han tar over klubben? Kanskje han er det. For her er mye forandret de siste årene, spesielt siden Ashley Young og jeg kom til klubben. Vi og flere spillere er svært delaktige i den suksessen Aston Villa har hatt. Vi har tatt tre strake sjetteplasser og vært i en finale. Derfor mener jeg Houllier fornærmer både meg og fansen når han går ut sånn, sier Carew til VG.

Nordmannen sier manageren ikke har tatt opp saken med ham.

– Nei. Og vil han utfordre meg, så får han utfordre meg personlig. Ikke gjennom media. Hvis han mener jeg skal kjempe for en ny kontrakt med klubben, så får han ta det opp med meg. Jeg tror ikke spillergruppen synes noe om dette. Ikke fansen heller. Det er ikke veldig populært, for å si det sånn, sier Carew. (©NTB)

Populært