Meny

Mortensrud-siktet fengslet i fire uker

Den 34 år gamle kvinnen som er pågrepet etter drapet på Mortensrud, ble fredag varetektsfengslet i fire uker. Foto: Heiko Junge / Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen (34) som er siktet for å ha drept en 36 år gammel mann på Mortensrud i Oslo, ble fredag varetektsfengslet i fire uker.

– Kvinnen samtykket til fengsling med brev- og besøkskontroll i fire uker, opplyser politiadvokat Christian Hatlo i Oslo politidistrikt til NTB.

34-åringen har vært gjennom to avhør etter at hun ble pågrepet tirsdag.

Ifølge Hatlo erkjenner hun de faktiske forholdene, men hun har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

Utover det vil han ikke si noe om hva kvinnen har forklart, men det er allerede kjent at hun beskriver drapet som et uhell.

– Det var ikke meningen at det som skjedde, skulle skje. Det er en personlig tragedie og en tragedie for kvinnens familie, sa 34-åringens forsvarer, advokat Siri Barfod, til NTB da.

Kvinnen er siktet for forsettlig drap på den 36 år gamle bekjente av familien. Hun ringte selv og varslet politiet om at hun hadde slått 36-åringen i hodet med en hammer.

Politiet sa onsdag at de begynte å få et bilde av hva motivet kunne være, men de har ikke ønsket å gå nærmere inn på dette.

Les også: Kvinne pågrepet etter drap på Mortensrud i Oslo

(©NTB)

Populært