Meny

- Skudd avfyrt i bygningen

NASA Glenn Research Center i Cleveland, Ohio, er evakuert på grunn av skyting inne i en av bygningene. Foto: NASA

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NASA evakuert.

Politiet rykket for kort tid siden ut til NASA fordi en mann med skytevåpen angivelig skal ha avfyrt skudd inne på forskningssenteret Glenn Research Center i Ohio.

- En mann skal ha løst skudd inne i bygning 77 hos NASA i Cleveland, meldte den lokale nyhetskanalen Channel 5 like før klokken 10 lokal tid.

Bygningen ble stengt og hele området evakuert. To ambulanser ble sendt til romforskningssenteret, og har stått i beredskap ved hovedinngangen til senteret, som ligger like ved Clevelands internasjonale flyplass.

En person som har kontakt med noen som befinner seg inne i bygningen sier til TV-kanalen at skudd skal være avfyrt inne i bygningen. Ifølge samme kilde skal han gjennom e-post fått vite at en person er skutt, mens det er uklart hvem som har skutt.

En ansatt hos NASA har bekreftet til lokale medier at flere polititjenestemenn har gått inn i bygningen for å søke opp gjerningsmannen og for å få kontroll over situasjonen.

En gruppe mennesker er samlet på utsiden, uten sine jakker og eiendeler, noe som kan tyde på at det har vært en rask evakuering av bygningen.

En talskvinne for NASAs Glenn Research Center, bekrefter på vegne av selskapet at de har mottatt en ubekreftet rapport om at det skal ha vært skyting i bygningen.

- Det viktigste nå er å ivareta sikkerheten for våre ansatte, sier hun til Channel 5.

OPPDATERT:

Klokken 10.50 (15.50 norsk tid) gikk politiet ut med melding over lydanlegget ved senteret og sa at faren er over. Det skal ha vært falsk alarm.


Vis større kart
Populært