Meny

Hauge-farvel søndag

Terje Hauge dømmer sin siste fotballkamp på toppnivå søndag. Han leder oppgjøret mellom Viking og Kongsvinger. På dette bildet dømmer han sin 300. kamp under eliteseriekampen i fotball mellom Kongsvinger og Rosenborg på Gjemselund stadion i Kongsvinger. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Terje Hauge (45) takker av som fotballdommer søndag. Han får med lillebroren som fjerdedommer i kampen mellom Viking og Kongsvinger.

– Det blir jo selvsagt litt spesielt å lede kampen mellom Viking og Kongsvinger. Jeg skal selvsagt gjøre mitt beste og det er jo litt artig at min lillebror, Steinar, skal være fjerdedommer. Blir jeg skadet under kampen, er det han som må overta. Men jeg satser jo på å stå løpet ut, sier han til Bergensavisen.

Hauge har dømt i to EM og et VM. I 2006 ledet han også mestercupfinalen mellom Arsenal og Barcelona.

Der viste han ut keeper Jens Lehmann ganske tidlig.

Søndagens oppgjør blir hans 301. kamp i eliteserien.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært