Meny

Tunnel skjulte 20 tonn narkotika

Det amerikanske grensepolitiet har oppdaget en hemmelig tunnel på grensen til Mexico der de fant 20 tonn narkotika. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En hemmelig tunnel mellom Mexico og USA inneholdt 20 tonn marihuana.

Amerikansk grensepoliti har oppdaget en tunnel 600 meter under jorden ved grensen mellom San Diego og Mexico. Overraskelsen var stor da de gikk inn i tunnellen og fant intet mindre enn 20 tonn av det ulovlige stoffet marihuana, melder NBC.

Tunnelen er knyttet mellom to forskjellige næringslokaler på hver side av grensen, og har både lys, ventilasjon og et skinnesystem som skal ha fraktet et ukjent antall vogner med narkotika inn i USA.

Tunneler av denne typer er imidlertid ikke noe nytt fenomen. Etter at amerikanske myndigheter begynte å registrere tunneler mellom landegrensene for 25 år siden, har de funnet 125 siden de begynte å registrere disse i 1990. Av disse har 75 blitt funnet de siste fire årene, de fleste langs grensen mot Mexico i California og Arizona.

Populært