Meny

Festival med eget utested

Slottsfjell Festival etablerer eget utested i Tønsberg. Arkivfoto: Nils F. Skumsvoll

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slottsfjell Festival åpner rockpub i Tønsberg.

Slottsfjell Festival i Tønsberg har sett seg lei på utesteder uten skikkelig musikkprofil, og etablerer i stedet sin egen bar i byen.

- På Slottsfjell sitt nye utested vil musikken stå i fokus. Det hjelper ikke om et utested ser bra ut, hvis det er drittmusikk som kommer ut av høyttalerne, skriver festivalen i en pressemelding.

Den populære festivalen håper dette kan bli et sted der folk i Tønsberg vil gå ut for å ta fredagspilsen med venner, der de kan komme for å spille shuffleboard eller se en fotballkamp kanskje.

Meningen er ikke å etablere et nytt diskotek i byen, men det betyr ikke at dansing forbys. Kapasiteten mener folkene bak vil være perfekt til konserter med en intim atmosfære, og de lover at de kommer til å arrangere noen legendariske konserter før året er omme.

Ideen bak det å etablere et nytt utested i vestfoldshovedstaden er å inspirere lokalbefolkningen til å kunne samles på et sted der musikere og kunstnere møtes for sosial omgang.

Slottsfjell Festival overtar de gamle lokalene til Royal Oak i Stoltenbergs gate 46, og etter planen åpner de dørene i løpet av desember.

Populært