Meny

Verdens best lønte pizzabud

Jim Pohle jobber for Domino's Pizza i Florida. Nå har du sjansen til å bli hans kollega i Japan, med en garanti på at timelønnen blir betydelig høyere. Arkivfoto: Tony Giberson (AP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En pizzakjede utlyser stilling som pizzabud i Japan. Timelønn: 176 000 kroner.

Pizzakjeden Domino’s Pizza har lagt ut en stillingsannonse der de søker etter noen som kan tenke seg å jobbe som pizzabud for dem i Japan. Det høres kanskje ikke ut som verdens meste spennende jobb, men med en timelønn på 176.000 kroner blir den kanskje litt mer attraktiv?

I stillingsannonsen heter det at ingen erfaring kreves, men du må ha fylt 18 år og være serviceinnstilt. Foruten den fete timelønnen, passer kjeden på at at du får uniform - uten ekstra omkostninger.

Det er i forbindelse med at Domino’s Pizza har vært på det japanske markedet i 25 år at kjeden markerer jubileet på dette viset.

Detaljene rundt rekrutteringsprosessen, som skal gjennomføres nå i november, er foreløpig en godt bevart hemmelighet. Men i utgangspunktet kan alle som er over 18 år gamle søke på stillingen.

- Vi er overrasket over hvor stor oppmerksomhet dette har fått, sier Dominos talsperson til nyhetsbyrået Reuters.

Det er ikke vanskelig å forestille seg at lønnen for jobben, som er 2500 ganger større enn en gjennomsnitts timelønn i Japan, kan ha noe med saken å gjøre.

Til tross for at dette vil koste pizzakjeden dyrt, er det likevel forventet at oppmerksomheten de får rundt stuntet vil ha en markedsverdi som er mange ganger høyere enn hva de må lønne den som til slutt får jobben. Spesielt med tanke på at den nyansatte kun skal ansettes for å jobbe som pizzabud i én time.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært