Meny

Fant mistenkelig bagasje på fly

Et passasjerfly fra Delta Airlines som kom fra Tokyo inneholdt mistenkelig bagasje. Foto: Matt Campbell (EPA)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Portland er mistenkelig bagasje funnet på et passasjerfly som kom fra Tokyo.

Et fly fra Delta Airlines som landet på den internasjonale flyplassen i Portland, Oregon, USA, klokken 08.00 lokal tid (16.00 norsk tid) skal ha fraktet bagasje som FBI beskriver som mistenkelig.

Flyet, som kom fra Tokyo og som hadde 155 passasjerer ombord, skal ifølge etterforskerne ikke ha inneholdt sprengstoffer, skriver avisen The Portland Tribune.

Det var mannskapet om bord i Delta Flight 90 som selv meldte fra til myndighetene om den mistenkelige bagasjen, skriver kabeltv-selskapet KGW.com på sine nettsider.

- Alle passasjerene har vært samarbeidsvillige, og vi forholder oss til myndighetenes vurderinger, sier Deltas talskvinne Susan Elliott i en kommentar til KGW.

Flyet er gjennomsøkt, men det er ikke funnet flere mistenkelige pakker om bord.

FBI vil foreløpig ikke gå ut med hva de har funnet ombord, men agentene som jobber med saken bekrefter at varene som ble sendt med flyet er av mistenkelig art.

Et besetningsmedlem ombord skal ifølge Elliott blant annet ha funnet en boks som skal ha inneholdt kniver.

Tollvesenet og FBI samarbeider om saken og leter etter beviser hos passasjerer og mannskap som kom med flyet. De er tatt inn til avhør og holdes igjen på flyplassen inntil videre.

Populært