Meny

Angrep hus med panservernrakett

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ukjente gjerningsmenn avfyrte mandag kveld en panservernrakett mot et hus i Nørresundby i Danmark.
Verken huset eller det antatte målet, en mann (44) med tilknytning til motorsykkelgjenger, ble truffet, melder Politiken.


Politiet fikk flere meldinger om et stort smell i området. Det viste seg at det dreide seg om en panservernrakett. Missilet traff en kirkegårdsmur istedenfor huset. Politiet mener likevel det var mannens hus som var mål for angrepet. Han var ikke hjemme da angrepet skjedde. Det er ikke første gang mannen har blitt forsøkt likvidert.

Både missilet og rakettkasteren ble siden funnet av politiet. Rakettkasteren ble funnet i en utbrent, stjålet firehjulstrekker ved Støvring. Politiet antar at våpenet kan være stjålet fra et militærdepot.

Nørresundby ligger nær Aalborg.


View Larger Map
Populært