Sjekkested for stygge

The Ugly Bugly Ball profilerer seg som et nettsted for mennesker med estetiske utfordringer. Faksimile: theuglybugball.com.
The Ugly Bugly Ball profilerer seg som et nettsted for mennesker med estetiske utfordringer. Faksimile: theuglybugball.com.

Det finnes sjekkenettsteder for bønder og golfspillere, for rike og for pene. Men i jakten på den perfekte partner har en stor gruppe vært oversett: de stygge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I fem engelskspråklige land, blant annet Storbritannia og USA, kan de «estetisk utfordrede» nå finne kjærligheten blant likemenn og –kvinner, melder Ekstra Bladet . På nettstedet theuglybugball.com er det nemlig disse som er i fokus.


Som det heter på nettstedet: «Er du ikke lei av alle sjekkestedene som viser perfekte, vakre mennesker som går hånd i hånd langs stranden? Vi vet at det aldri fungerer på den måten – hos TUBB forholder vi oss til virkeligheten. Hvis du er en av millioner som ikke alltid liker det de ser i speilet er dette stedet for deg!»

«Stygge mennesker har hatt et vanskeligere liv og er derfor ofte mer hensynsfulle og mer lojale. En fersk TUBB-studie beviser også at de prøver hardere i sengen».

Det finnes ingen bestemte opptakskriterier, i motsetning til for eksempel Beautiful People, der de andre brukerne skal godkjenne søkeres utseende (og hva gjelder menn, deres inntekt) før man kan bli medlem.

Les også: - Norske jenter er vakrest i verden

Personvernpolicy