Foreslår UFO-lovgivning

2. november skal Denvers innbyggere stemme over opprettelsen av en frivillig finansiert UFO-komité. Utsnitt fra kampanjens valgkampplakat.
2. november skal Denvers innbyggere stemme over opprettelsen av en frivillig finansiert UFO-komité. Utsnitt fra kampanjens valgkampplakat.

Innbyggerne i den amerikanske byen Denver skal stemme over nedsettelsen av en komité for utenomjordiske spørsmål.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dersom loven vedtas vil «Initiative 300» føre til opprettelsen av en Extraterrestrial Affairs Commission, med sju medlemmer som skal møtes to ganger i året, melder Examiner. Komiteen skal samle de mest «pålitelige bevisene» for eksistensen av utenomjordiske skapninger og UFOer. Disse skal siden offentliggjøres på et nettsted.

Les også: - UFOer opptatt av atomvåpen

Slik er lovforslaget formulert:

«Skal velgerne i byen og distriktet Denver vedta en forordning som krever dannelsen av en komité for utenomjordiske spørsmål, for å trygge helsen, sikkerheten og den kulturelle oppmerksomheten til innbyggerne i Denver og besøkende som svar til mulige møter eller samhandling med intelligente utenomjordiske skapninger eller deres fartøy, og finansiere en slik kommisjon med stipend, gaver og donasjoner?»

Ifølge initiativets nettsted vil ikke kommisjonen koste byen skattepenger.

Ifølge målinger skal 90 prosent av velgerne være motstandere av vedtaket, men det er uklart om målingen ble gjennomført før eller etter den nylige økningen i UFO-observasjoner.

Avstemmingen om forslaget er 2. november.

Les også: UFO-president går av

Personvernpolicy