Zlatan ordnet Milan-seier

Milans Zlatan Ibrahimovic scoret mot Napoli mandag kveld. Her i en kamp mot Real Madrid i mesterligaen. Foto: Paul Hanna.

Zlatan Ibrahimovic mål i 2. omgang ble avgjørende da Milan slo Napoli 2-1 på bortebane i serie A mandag kveld.

Robinho ha Milan ledelsen etter 22 spilte minutter i 1. omgang, og Zlatan doblet den etter 71 minutter. Ezequiel Lavezzi reduserte 12 minutter før full tid.

Seieren var Milans fjerde på rad, og klubben fra Milano har inntatt 2.-plassen på tabellen. Milan med sine 17 poeng er to poeng bak topplaget Lazio.

Napoli spilte de siste 35 minuttene med 10 mann etter at Michele Pazienza måtte gå av banen med sine to gule kort da 55 minutter var spilt.