Etterforsker mistenkelig dødsfall i Haugesund

Politiet undersøker bygården med kommunale leiligheter i Haugesund, der en mann ble funnet død søndag morgen. Foto: Jan Kåre Ness (Scanpix)
Politiet undersøker bygården med kommunale leiligheter i Haugesund, der en mann ble funnet død søndag morgen. Foto: Jan Kåre Ness (Scanpix)

Mann funnet død i en trapp i kommunal bygård søndag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterforsker det de betegner som et mistenkelig dødsfall etter at mannen ble funnet død nederst i en trapp i en bygård med kommunale leiligheter.

- Holder alle muligheter åpne

– Vi har ingen indikasjoner på at noe kriminelt har skjedd, men vi holder alle muligheter åpne. Mannen er funnet nederst i en trapp i Kommunegården på Hauge i Haugesund. Han kan ha falt, og han kan ha havnet der på annet vis. Dette må vi forsøke å ta rede på, sier operasjonsleder Svein Roald Vikse i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om funnet av mannen litt over klokken 9.

– Vi jobber med det, og med å få avklart hva som har skjedd her. Vi har satt inn de ressursene som er tilgjengelige, sier operasjonsleder Knut Lyngholm i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

– Så langt kjenner vi ikke til noen vitner, men vi skal i gang med å avhøre dem som bor i oppgangen. Disse vil for øvrig bli løftet ut av sine leiligheter ved hjelp av brannvesenet, slik at de slipper å gå forbi den døde, sier Vikse.

Kommunegården består av leiligheter som tildeles av Haugesund kommune.

Evakuerte beboere

For å hindre at tekniske spor ble ødelagt i trapperommet hvor en mann ble funnet død i Haugesund søndag morgen, ble beboerne i bygningen evakuert med en lift.

Tidligere på dagen opplyste Svein Roald Vikse i politidistriktet at det ikke var indikasjoner på at det hadde skjedd noe kriminelt.

– Han kan ha falt, og han kan ha havnet der på annet vis. Dette må vi forsøke å ta rede på, men vi holder alle muligheter åpne.

Ikke identifisert

Mannen var tidlig søndag ettermiddag fortsatt ikke identifisert.

– Så langt kjenner vi ikke til noen vitner, men vi skal i gang med å avhøre dem som bor i oppgangen, sier Vikse.

Kommunegården består av leiligheter som tildeles av Haugesund kommune. (©NTB)

Personvernpolicy