Tre ungdommer tatt etter ransforsøk

Tre ungdommer i alderen 13 til 16 år ble tatt etter et mislykket væpnet ransforsøk mot en kvinne i Lillesand torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen meldte selv fra til politiet at to personer hadde kommet bort til henne og truet henne med et våpen som trolig var en pistol. De ville ha penger, men da kvinnen åpnet vesken og sa hun ikke hadde kontanter, stakk ranerne av.

– Patruljer fra Grimstad og Kristiansand rykket ut, og kort tid etterpå fant den ene patruljen tre personer som stemte påtakelig med den beskrivelsen vi hadde fått. De hadde en luftpistol som var en tro kopi av et tyngre våpen, si operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt til NTB.

Alderen til de tre som ble tatt med inn til Lillesand lensmannskontor, oppgis å være 13, 16 og 16 år, men identiteten deres var ikke bekreftet torsdag kveld. Steinsland kan derfor ikke si om dette er personer politiet kjenner til fra før. (©NTB)

Les flere nyheter på ABC Nyheters forside.

Personvernpolicy