Kvinne (43) hardt skadd i forbindelse med Bergen-drap

En 25 år gammel mann ble natt til mandag skutt og drept i Lyderhornslien ved Loddefjord i Bergen. (Foto: Marit Hommedal / Scanpix)
En 25 år gammel mann ble natt til mandag skutt og drept i Lyderhornslien ved Loddefjord i Bergen. (Foto: Marit Hommedal / Scanpix)

- Banket opp ekskjæresten før han drepte 25-åring, skriver VG Nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var rett utenfor leiligheten til den 43-årige kvinnen at en mann på 25 år ble drept natt til mandag. Hennes ekskjæreste, en mann på 48 år, er nå siktet for drapet.

Selv ligger kvinnen nå hardt skadet på Haukeland sykehus, etter at ekskjæresten banket henne opp før drapet, melder VG Nett. Hun skal blant annet ha en sprukken milt.

Drapet skjedde etter at 48-åringen brøt besøkforbudet og oppsøkte kvinnen, som blant annet hadde besøk av sin datter og hennes kjæreste natt til mandag.

Les også: Siktede hadde besøksforbud

Siktede var utstyrt med skytevåpen og en elektrosjokkpistol, melder VG.

Datterens kjæreste ble skutt to ganger på kloss hold og døde av skadene.

Les også: Nabo hørte to skudd

Styrelederen i boligsameiet der drapet skjedde forteller NRK at han varslet politiet om en mistenkelig mann 12 timer før de fatale skuddene.

- Av og til får du en følelse av at noen vil du ikke snakke med og den følelsen fikk jeg på søndag. Derfor ringte jeg politiet, sier Rolf Borlaug til NRK.

Personvernpolicy