- Ble neppe drept

En død naken kvinne er blitt funnet I skolegården på Tokerud skole på Stovner i Oslo. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix.
En død naken kvinne er blitt funnet I skolegården på Tokerud skole på Stovner i Oslo. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix.

Obduksjonen av kvinnen som ble funnet død ved Tokerud skole i Oslo søndag viser at hun ikke hadde påførte dødelige skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har i hele dag forsøkt å identifisere kvinnen som ble funnet død på gårdsplassen til Tokerud skole søndag klokken 08.20, men har foreløpig ikke lykkes. Arbeidet fortsetter ut over kvelden. Politiet arbeider imidlertid med konkrete opplysninger i forhold til kvinnens identitet, heter det i en pressemelding fra Oslo politidistrikt.

Opplysninger om dødsårsak vil ikke bli offentliggjort før kvinnen er identifisert og de pårørende informert.

Da kvinnen ble obdusert ved Rettsmedisinsk institutt fant man at hun ikke er påført dødelige skader.

Saken har status som et dødsfall med uklare omstendigheter. «Det er nå ingen holde-

punkter for at kvinnen er drept», heter det i politiets pressemelding.


Funnet naken

Kvinnen ble funnet død søndag morgen, i en skolegård på Stovner i Oslo.

Det var forbipasserende som så kvinnen ligge naken i skolegården ved Tokerud skole på Stovner. Politiet har sperret av et stort område.

Kvinnens identitet er foreløpig ukjent. Hun har et norsk-etnisk utseende og er middelaldrende, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding sendt ved 13-tiden søndag.

– Vi vet ennå ikke om det er skjedd noe kriminelt, men går bredt ut fordi det selvfølgelig ikke er naturlig å finne en naken, død kvinne i en skolegård, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NRK.

Ber om hjelp

Politiet ber publikum om å ta kontakt på telefonnummer 22 66 90 50 dersom noen har opplysninger eller kunnskap om kvinnen.

Politiet ber også om hjelp fra folk som har observert noe i området ved skolen i tidsrommet fra lørdag kveld og fram til 9-tiden søndag morgen.

Tokerud skole ligger like ved et boligområde. Det er også et populært turområde i nærheten.

Det er nå hektisk aktivitet ved skolen og både tekniske og taktiske etterforskere er i arbeid.

Et loppemarked var planlagt på skolegården søndag, men har naturlig nok blitt avlyst.

Personvernpolicy