Nord-Korea frigir bilde av Kim Jong-un

Utsnittet av et såkalt familiefoto viser Kim Jong-un til venstre og lederen Kim Jong-il til høyre. De øvrige personene på bildet er medlemmer av det nordkoreanske arbeiderpartiet. Bildet ble frigitt torsdag. Foto: REUTERS/KCNA/SCANPIX
Utsnittet av et såkalt familiefoto viser Kim Jong-un til venstre og lederen Kim Jong-il til høyre. De øvrige personene på bildet er medlemmer av det nordkoreanske arbeiderpartiet. Bildet ble frigitt torsdag. Foto: REUTERS/KCNA/SCANPIX

Nord-Korea har frigitt et nytt bilde av lederen Kim Jong-ils sønn, Kim Jong-un.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kim Jong-un fikk denne uken sin første offisielle tittel da han ble utnevnt til firestjernes general. Bildet viser Kim Jong-un og Kim Jong-il sammen med flere ledere i det nordkoreanske arbeiderpartiet.

Les også: Kim Jong-ils sønn utnevnt til general

Flere Korea-eksperter mener Kim Jong-un er mannen som skal overta etter Kim Jong-il. (©NTB)

Personvernpolicy