- UFOer opptatt av atomvåpen

En amerikansk atombombe av typen B-61. Denne bomben har en sprengkraft opp mot 170.000 tonn TNT, 11 ganger bomben som falt over Hiroshima. Foto: Scanpix/AP.
En amerikansk atombombe av typen B-61. Denne bomben har en sprengkraft opp mot 170.000 tonn TNT, 11 ganger bomben som falt over Hiroshima. Foto: Scanpix/AP.

Tidligere medlemmer av amerikansk flyvåpen forteller om UFO-observasjoner over kjernevåpeninstallasjoner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sju tidligere medlemmer av det amerikanske luftvåpenet hevdet mandag at de hadde sett UFOer over atomvåpenanlegg. En UFO-forsker mener dette viser at utenomjordiske vesener er interessert i atomvåpenkappløpet, melder CNN.


Ved en pressekonferanse i National Press Club fortalte de seks tidligere offiserene og en tidligere menig om personlige observasjoner samt andres rapporter om UFOer som svevet over lagringsområder for kjernevåpen på 60-, 70- og 80-tallet.

Tre av de tidligere offiserene fortalte fremmøtte journalister at UFOer over flyvåpenets base Malmstrom i Montana lot til å ha deaktivert noen av atomvåpnene midlertidig.

UFO-forskeren Robert Hastings, som arrangerte pressekonferansen, mener det er på tide at den amerikanske regjeringen innrømmer at UFOene har vært på besøk.

- Jeg, og disse herrene, tror at vår planet blir besøkt av vesener fra en annen verden, som av en eller annen grunn har fattet interesse for atomvåpenkappløpet etter andre verdenskrig, sier Hastings.

- Med hensyn til hendelsene der atomvåpen ble deaktivert mener jeg at hvem som nå enn er ombord i disse romskipene sender et signal til både Washington og Moskva, blant andre, om at vi leker med ilden, at besittelsen og trusselen om bruk av kjernevåpen kan true menneskeheten og miljøet på jorden, sier han.

Personvernpolicy