Ingen mistenkte etter skyteepisode

Tilstanden er ikke alvorlig for en 29-åring som ble skutt i låret i Randaberg nord for Stavanger søndag morgen. Politiet har ikke funnet noen gjerningsmann.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen kontaktet selv politiet ved 7.15-tiden søndag og meldte om at han hadde blitt skutt i beinet av det han betegnet som en ukjent gjerningsmann da han åpnet utgangsdøra i huset sitt. Han ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus.

– Kula traff ham i låret, men han er våken og vi har hatt noen samtaler med ham. Men disse har ikke ført oss nærmere noen mistenkte i saken, sier operasjonsleder Tormod Rostøl i Rogaland politidistrikt til NTB.

Operasjonslederen vil ikke si noe om det var andre vitner i huset.

Ifølge Stavanger Aftenblad ble 29-åringen kjørt til sykehuset rundt en time etter at meldingen kom inn.

Politiet lette på morgenen etter en mulig gjerningsmann i området, men konsentrerer seg nå om taktisk etterforskning. Politiet foretok søndag formiddag tekniske undersøkelser utenfor huset.

Hendelsen skjedde i Harestadveien i Randaberg kommune utenfor Stavanger.

Politiet vet ikke hva slags skytevåpen som ble brukt. Ifølge politiet tilhører 29-åringen et belastet miljø i Randaberg. Rostøl kan foreløpig ikke si noe om hvorvidt det dreier seg om et internt oppgjør eller om 29-åringen var et tilfeldig offer.

Personvernpolicy