Minst 14 omkomne etter Matthew

Mellom-Amerika gjennomlever en av de tøffeste regn- og stormsesongene på nærmere 60 år. Minst 14 personer har omkommet etter at den tropiske stormen Matthew herjet lørdag. Foto: AP Photo/Esteban Felix/Scanpix.
Mellom-Amerika gjennomlever en av de tøffeste regn- og stormsesongene på nærmere 60 år. Minst 14 personer har omkommet etter at den tropiske stormen Matthew herjet lørdag. Foto: AP Photo/Esteban Felix/Scanpix.

Minst 14 personer har omkommet etter at den tropiske stormen Matthew herjet Mellom-Amerika lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Matthew nådde land i Nicaragua fredag, og flere tusen mennesker måtte evakuere hjemmene sine.

Stormen bevegde seg deretter inn over Honduras med mye kraftig regnvær, før den roet seg ned over Belize. Ifølge det amerikanske orkanvarseltjenesten (NHC) vil Matthew løse seg opp i løpet av de neste dagene.

Mellom-Amerika gjennomlever en av de tøffeste regn- og stormsesongene på nærmere 60 år.

Oversvømmelser, regnvær og jordras har medført at hundrevis av mennesker har omkommet. Titusener er blitt hjemløse og de økonomiske skadene er enorme.

Personvernpolicy