Mistenkt bombemann løslatt

Her blir mannen som var hovedmistenkt etter bombetrusselen mot et fly på Arlanda i Stockholm, arrestert. Mannen er nå sluppet fri.
Her blir mannen som var hovedmistenkt etter bombetrusselen mot et fly på Arlanda i Stockholm, arrestert. Mannen er nå sluppet fri.

Mannen som ble pågrepet etter bombealarmen på Arlanda lørdag, er sluppet fri.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge påtalemyndigheten i Sverige er det ikke tilstrekkelige bevis mot mannen som i morgentimene lørdag truet med å sprenge et fly med 250 passasjerer ombord.

På den svenske påtalemyndighetens hjemmeside, aklagere.se, skriver de at den mistenkte bombemannen nå er løslatt.

«Mistankene mot mannen er ikke tilstrekkelige for en varetektsfengsling, og mannen står derfor fritt til å forlate Sverige», heter det i meldingen.

Les også: Ingen bombefunn på Arlanda-flyet

Mannen, som skal være 25 år, var passasjer på flyet fra Canada til Pakistan som ble tvunget til å lande i Stockholm etter at det var blitt ringt inn en trussel til canadisk politi.

Flyet ble parkert ved enden av en rullebane, rundt 2 kilometer unna terminalbygningen på Arlanda. Politibiler, brannbiler og kjøretøy fra den svenske Insatsstyrkan hadde omringet flyet, som sto med motorene i gang.

Etter rundt to timer kunne de første av de rundt 250 passasjerene forlate flyet, og nesten samtidig kom meldingen om at politiet hadde pågrepet en mann.

Meldingen om at den mistenkte mannen kom like etter at flyet hadde forlatt Arlanda i retning England og Manchester.

Personvernpolicy