Fortsatt kritisk for mann (24) etter fallulykke

En mann pådro seg alvorlige hodeskader etter fall fra et vindu på et utested i Trondheim natt til lørdag. Tilstanden er lørdag morgen fortsatt kritisk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved utestedet Gossip i Nordre gate i Trondheim sentrum ved 2.30-tiden natt til lørdag, skriver Adressa.no.

– En 21 år gammel mann og en 24-årig nederlandsk student falt ut av vinduet i andre etasje. 24-åringen fikk alvorlige hodeskader, sier operasjonsleder Jan Steindal i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Ambulansepersonell jobbet i lang tid med førstehjelp på fallstedet før mannen ble fraktet til St. Olavs hospital. Sykehuset betegnet klokken 7.30 mannens skader som meget alvorlige. Tilstanden hans er kritisk, og han behandles på intensivavdelingen.

21-åringen kom fra hendelsen med mindre alvorlige skader, opplyser politiet.

– Vi vet ikke om vinduet ble knust da de falt gjennom, men det er godt mulig det sto oppe for lufting, da det var mange folk på utestedet. Vi har ikke formelt avhørt noen i saken ennå, men vi skal følge opp noen vitner, sier Steindal.

Politiet jobbet natt til lørdag med tekniske undersøkelser på utestedet, som ligger i en av byens mest trafikkerte utelivsgater.

Personvernpolicy