Berg støtter LSK-fansens boikott

Kanarifansen blir ikke å se på tribunen når LSK møter Haugesund til bortekamp mandag kveld. (Foto: Scanpix).
Kanarifansen blir ikke å se på tribunen når LSK møter Haugesund til bortekamp mandag kveld. (Foto: Scanpix).

Lillestrøm-fansen nekter å ta turen til Haugesund mandag kveld for å følge favorittlaget. Trener Henning Berg støtter supporterne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kanari-Fansen og andre gulsvarte tilhengere er lei av mandagskamper.

– Jeg forstår hvorfor Kanari-Fansen og de andre LSK-supporterne gjør det. Det er frustrerende når så mange bortekamper blir lagt til mandager. Det er også kort varsel når endringene kommer, og vi har hatt uforholdsmessig mange slike kamper, sier Henning Berg til lsk.no.

Han sier klubben heller får tenke på at supporterne vil støtte laget fra TV-sofaen.

– Det er selvsagt fint for oss å få spille på TV, men ikke så mange mandager på rad. Det er vanskelig for supporterne å planlegge. Jeg har full forståelse for det, men samtidig hadde vi også ønsket at de var der for å backe laget og hjelpe gutta. Men sånn er det, og jeg forstår at det er slik at man noen ganger må markere, sier Henning Berg.

sine egne sider skriver Kanarifansen at begeret var fullt da de fikk beskjed om at også Haugesund-oppgjøret skulle spilles på en mandag.

«Av de fire siste bortekampene har TV2 tre ganger gitt LSK mandagskamp. Når så beskjeden kom om at også den kommende bortematchen mot Haugesund var flytta til mandag, var begeret fullt».

Supportergjengen understreker at dette ikke er en protest mot Lillestrøm Sportsklubb, men en markering overfor TV2. Kanarifansen mener kanalen «dreper supporterkulturen med sitt uforståelige mandagsoppsett».

Personvernpolicy