McAllister og Cowans inn i Villas trenerteam

Gary McAllister (45) blir assistentmanager under Gérard Houllier i Aston Villa.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere skotske landslagsspilleren ble omtalt som «mitt mest inspirerende kjøp» av Houllier da de to var i Liverpool. McAllister var med da Liverpool tok trippeltriumf (UEFA-cup, FA-cup og ligacup) i 2001 under Houlliers ledelse.

McAllister ble ligamester med Leeds i 1992. Han har tidligere trent Coventry og Leeds. 57 landskamper for Skottland fikk McAllister.

Det er også klart at Villa-legenden Gordon Cowans (51) går inn i trenerteamet. Han blir førstelagstrener og rykker opp fra ungdomslaget. Cowans spilte 527 kamper for Villa over tre perioder som aktiv. Han ble ligamester med Villa i 1981 og året etter vant klubben serievinnercupen.

Cowans fikk 10 landskamper for England. Den tidligere midtbanespilleren var også innom italienske Bari og Blackburn før han avsluttet karrieren med spill i Derby, Wolverhampton, Sheffield United, Bradford, Stockport og Burnley. (©NTB)

Les mer om sport i ABC Nyheter.

Personvernpolicy