Toåring lærte å røyke hasj – av moren

Bilde fra videoen som viser at toåringen røyker marihuana og får instruksjoner om hvordan man gjør det. Faksimile fra Local12.
Bilde fra videoen som viser at toåringen røyker marihuana og får instruksjoner om hvordan man gjør det. Faksimile fra Local12.

En 21 år gammel mor er fengslet etter at hun lærte datteren (2) å røyke hasj og filmet det på mobilvideo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jessica Gamble er nå satt i fengsel med en kausjon på 10.000 dollar. Saken startet da en venn av Gamble fikk tilsendt en mobilvideo der man kan se at den to år gamle datteren hennes røyker en joint, mens moren gir instrukser om hvordan man skal gjøre det.

Vennen varslet straks barnevernet som øyeblikkelig grep inn. Videoen kan sees på YouTube.

Moren er nå siktet for å ha gitt narkotika til en annen person, forsømmelse av et barn og for å ha prøvd å tukle med bevis.

Søsteren til barnemoren uttalte i går at hun ikke vil si noe om skyldsspørsmålet, men at barnet nå er sammen emd familien, og at deres prioritet er at hun skal ha det bra.

- Hun er fantastisk. Akkurat som en typisk toåring skal være. Hun er energisk, smiler og ler mye og har det bra, sier Keisha Gamble.

En kvinne som bodde sammen med barnemoren, Desiree Davis, sier at alt er ikke som det kan virke. Hun påstår at det var flere som bodde i huset, og at det er noen av dem som kan ha gitt toåringen narkotikaen.

- Dette stemmer ikke. Hun er ikke en dårlig person, hun ville ikke gjøre noe som kunne skade datteren. Hun tar godt vare på henne, og tar seg også av min sønn, sier Davis til lokal tv-stasjonen Local12.

Påtaleansvarlig i Hamilton county, Joe Deters er ikke av samme oppfatning. Han sa tidligere i uken at Jessica Gamble aldri skulle hatt barn.

- Det er helt utrolig å se på video at en mor lærer hennes to år gamle datter å røye mariuhana. Det er noen som aldri skulle hatt barn. Det er grusomt, jeg mener, jeg ville være bekymret hvis min 16 år gamle datter drakk en øl, sier Deters.


Personvernpolicy