- Sånn skal Ullevaal være

EKSTASE: Et nesten fullsatt Ullevaal skapte stor stemning da Norge slo Portugal 1-0. (Foto: Aleksander Andersen, Scanpix)
EKSTASE: Et nesten fullsatt Ullevaal skapte stor stemning da Norge slo Portugal 1-0. (Foto: Aleksander Andersen, Scanpix)

Et fullsatt Ullevaal jublet for seier over Portugal, hyllet Drillo og fikk oppleve enda et stort Drillo-øyeblikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (ABC Nyheter): Norge-Portugal 1-0.

Et fullsatt Ullevaal stadion fikk se Norge gjennomføre en stor bragd med å slå Portugal. På banen jobbet John Carew fram muligheten som Erik Huseklepp omsatte til tellende resultat. De norske spillerne jublet sammen med fansen etter kampen til de taktsfaste ropene «Drillo - Drillo - Drillo».

24.535 tilskuere skapte god stemning og en fin ramme for enda en seier over en stornasjon under Drillos ledelse. Både John Carew og Erik Huseklepp var storfornøyd etter kampen, både på og utenfor banen.

- Vi må gi kreditt til publikum i dag, de var fantastiske. Dette var en folkefest. Sånn skal Ullevaal være, slår Carew fast til ABC Nyheter.

Les også: Drillo: - Fotball er jævlig

- En av de største

Norge har aldri slått Portugal før, og kveldens seier rager høyt hos spillerne. John Carew har ikke selv vært med på alle Drillos tidligere store triumfer, men mannen fra Lørenskog mener Portugal-seieren er av de største.

- Drillo har jo så mange nå (store skalper, journ. anm), men denne må være en av de viktigste, sier Carew.

Carew måtte forlate banen allerede i første omgang med en skade på baksiden av låret, men den tiden han var på banen fikk han godkjent av sjefen.

- Jeg har aldri sett Carew så tent før en kamp, sa Egil Olsen på pressekonferansen etter kampen.

- Fantastisk stemning

Også målscorer Erik Huseklepp tok fram lovordene om Ullevaal-publikumet, og takket supporterne etter selv å ha bidratt stort til seieren.

- Vi merket stemningen i dag, den var fantastisk, sier Brann-spilleren til ABC Nyheter rett etter kampen.

Huseklepp var helt enig med Carew og mente kveldens triumf var en folkefest. Målscoreren var godt fornøyd med egen innsats totalt sett, men mente selv han hadde en rufsete start. Nå står Huseklepp med tre scoringer på de siste to kampene for fedrelandet. Likevel tenker han minimalt på overgangsspekulasjoner, rykter og avisskriverier.

- Nei, det orker jeg ikke tenke på. Det har vært så mye spekulasjoner. Jeg kan ikke bruke tid på det, sier Huseklepp til ABC Nyheter.

Les også: - En av de største skalpene

Personvernpolicy