Savnet mann funnet på hytte i Røros

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 52-åring kom ikke tilbake til overnattingsstedet ved Råvollen i Røros etter en fisketur lørdag kveld. Etter en omfattende leteaksjon ble mannen funnet på ei hytte søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Mannen ringte selv til politiet og ga beskjed. Han var på ei hytte i Møsjødalen i Stuggudal, og er i god behold. Politiet vil hente ham ned, sier operasjonsleder Astrid Metlid ved Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Mannen kom til rette ved 15.45-tiden søndag. Hovedredningssentralen Sør-Norge fikk melding om hendelsen ved 12.30-tiden.

– Mannen hadde vært på fisketur sammen med en kamerat ved vannet Rien på fjellet i Røros-traktene lørdag kveld. Kameratene skilte lag på tilbaketuren ved 19-tiden, men skulle begge overnatte på en nedlagt gård på Råvollen. 52-åringen ga imidlertid ikke lyd fra seg, og kameraten varslet politiet, sier redningsleder Middelthon ved HRS Sør-Norge til NTB.

Et Sea King-helikopter med en politihund deltok i letingen. Også Røde Kors og en innsatsleder fra politiet var involvert i søket. (©NTB)

Oppdatert klokken 16.19 med at mannen er funnet.