Alvorlig for Kongsvinger

Kim Holmen og Kongsvinger sliter alvorlig økonomisk. (Foto: Scanpix).
Kim Holmen og Kongsvinger sliter alvorlig økonomisk. (Foto: Scanpix).

Må foreta drastiske økonomiske tiltak for å overleve.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Kongsvinger har innkalt til ekstraordinært styremøte og ett av punktene på sakslisten er klubbens prekære økonomiske situasjon.

- Vi har brukt mye tid på tallknusing den siste tiden. Og de siste tallene viser at det er alvor for vår økonomiske situasjon, forteller styremedlem Eva Arnseth ifølge glomdalen.no i dag.

Sportslig leder i klubben, Morten Kristiansen, er lite snakkesalig, men sier den sportslige ledelsen er i dialog med klubbstyret om hva som nå skal skje.

- Jeg kan ikke uttale meg om hva som kan komme til å skje, men vi er i dialog med styret om fremtiden, sier Kristiansen til ABC Nyheter.

- Det skal være et møte i morgen klokka ti, vi vet mer etter det, fortsetter han.

31. august stenger overgangsvinduet i norsk fotball og ett av tiltakene klubben kan komme til å gjøre er å selge spillere. Flere norske klubber har måttet ty til lønnskutt, det kan også bli tilfellet for Kongsvinger.

Hovedårsaken til den vanskelige økonomiske situasjonen er sviktende inntekter og høyere kostnader enn først budsjettert.

Ifølge styremedlem Eva Arnseth vil klubben ikke overleve årets sesong om man fortsetter slik man gjør i dag.

- Vi ser nå at vi ikke vil klare å drive klubben ut året, dersom vi holder denne marsjfarten, sier Arnseth ifølge glomdalen.no.

Etter det ABC Nyheter har grunn til å tro har det vært hektisk møtevirksomhet på Gjemselund i dag. Verken styremedlem Eva Arnseth eller fungerende styreleder Kent Inge Waaler har, tross gjentatte forsøk, besvart ABC Nyheters henvendelse i kveld.

Det ekstraordinære styremøte er berammet til 9. september.

Personvernpolicy