To nye år for Odd-kapteinen

Morten Fevang har skrevet under med to nye år for Odd Grenland. (Foto: Scanpix).
Morten Fevang har skrevet under med to nye år for Odd Grenland. (Foto: Scanpix).

Odd Grenland-kaptein Morten Fevang har forlenget kontrakten og blir med klubben i to nye år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter lengre tids forhandlinger ble Fevang og skiensklubben omsider enig. I avtalen åpnes det også for en framtidig administrativ jobb i klubben dersom det ikke er aktuelt å fortsette som spiller fra 2012.

– Dette er klubben min, jeg har slått rot i Skien og føler meg rett og slett hjemme både i klubben og i byen, sier Fevang til klubbens hjemmeside.

Midtstopperen er opprinnelig fra Kodal ved Sandefjord, men har siden 1998 spilt for Odd Grenland – bortsett fra et toårig proffopphold i danske Odense.

Tidligere kom det frem at Fevang krevde millionlønn for å fortsette i Odd Grenland, men da satte investeringsselskapet Borgestad ASA foten ned.

De ville ikke bli med på at klubben brukte så mye penger på en spillerlønning - da ville selskapet trekke seg ut av aristokraten fra Telemark.

Det har så langt ikke kommet frem hva stopperen vil få for å fortsette karrieren i Odd Grenland.

Fevang har vært cupmester for både Odd Grenland (2000) og Odense (2007). Han står også bokført med én landskamp for Norge. 35-åringen fikk sin debut i VM-kvalikkampen mot Nederland i Rotterdam hvor Norge tapte 0-2 for den tapende VM-sluttspillsfinalisten.

Personvernpolicy