Hund spiste tusenvis av bier

Labradoren Ellie satte til livs en bikube full av plantevernmidler og tusenvis av døde bier. Nå er hun forsikret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ellie ble utropt som vinner av en forsikringskonkurranse i Los Angeles mandag denne uken. Premien fra Veterinary Pet Insurance Co (VPI) var et skinkeformet bronsetrofe og en kurv med hundegodt, melder nyhetsbyrået Reuters.

Labradoren slo en Border Collie som stupte gjennom et vindu og en terrier som satte tennene i en motorsag. Alle tre hundene er friske igjen etter å ha fått behandling av veterinær.

– Ellie er en ung hund, men hun har allerede klart å spise alt fra leketogbaner til datamaskintaster. Bikuben i bakgården var bare nok et kulinarisk eventyr for denne umettelige bisken, heter det i en uttalelse fra VPI.

Personvernpolicy