Elin skiller seg fra Tiger Woods

Elin Nordengren og Tiger Woods skiller seg. De klarte ikke å redde ekteskapet etter skandalene som rammet golfstjernen tidligere i år. (Foto: Scanpix).
Elin Nordengren og Tiger Woods skiller seg. De klarte ikke å redde ekteskapet etter skandalene som rammet golfstjernen tidligere i år. (Foto: Scanpix).

De prøvde å berge ekteskapet etter golfstjernens omfattende utroskap, men mandag ble det kjent at Tiger Woods og svenske Elin har skilt seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I fjor vinter ble en omfattende sexskandale rullet opp. Det hele startet med at Woods krasjet bilen i lav fart like utenfor parets hjem. Han ble også sendt til sykehus med skader som ifølge ryktene ikke stammet fra biluhellet.

Like etter ulykken publiserte flere kjendisnettsider saker om Woods' omfattende utroskap. I tillegg ble det hevdet at han krasjet mens kona jaget ham i sinne etter å ha funnet ut om sidesprangene.

Woods la seg inn på rehabilitering for sexavhengighet og prøvde i det lengste å redde ekteskapet. Elin Nordgren har imidlertid ikke tilbrakt mye tid med ham etter at skandalen ble kjent.

– Barna enormt viktige

Mandag opplyste de to i en pressemelding at de skiller lag etter å ha vært gift i seks år.

– Vi er triste over at vårt ekteskap er over og ønsker hverandre alt godt i framtiden. Selv om vi ikke lenger er gift, er vi foreldre til to fantastiske barn og deres lykke har vært og kommer alltid til å være enormt viktig for oss begge to, heter det i pressemeldingen.

Deler foreldreretten

– Da vi kom fram til at ekteskapet var over, ville vi først og fremst sikre barnas framtid. Ukene og månedene vi står overfor kommer ikke til å bli lette for dem mens vi alle prøver å tilpasse oss den nye familiesituasjonen.

De to skilte seg i en rettssal i Bay County, Florida mandag. Foreldreretten blir delt mellom de to.

Tiger Woods har vært golfens ener i en årrekke, en posisjon han er i ferd med å miste. I tillegg førte utroskapen til at markedsverdien hans ble svekket. (©NTB)

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy