40 pågrepet i narkosak

40 personer er pågrepet i den største kokainsaken i Bergen noensinne. Flere av dem jobber med barn og unge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Totalt er det snakk om 2 kilo kokain. En halv kilo ble funnet hjemme hos en norsk pokerspiller. Hovedmannen skal være nigeriansk.

– Det er fem personer som er siktet for befatning med større mengder kokain, der den antatte hovedmannen er siktet for å ha befatning med minst 2 kilo kokain, sier politiadvokat Rudolf Christoffersen i Hordaland politidistrikt til NRK.

Politiet regner med at alle 40 personer får forelegg eller dom på betinget eller ubetinget fengsel. De fleste av dem var ubeskrevne blad for politiet. De er småbarnsforeldre, studenter, folk fra utelivsbransjen og flere jobber med barn. (©NTB)

Personvernpolicy