Etterlyser vitner etter knivstikking i Tønsberg

Politiet i Vestfold ber publikum om hjelp etter at en mann ble knivstukket i Tønsberg natt til lørdag. Ingen er mistenkte i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere personer skal ha vært involvert i knivstikkingen, opplyser politiet. To menn i midten av 20-årene er fornærmet, en av dem ble stukket i ryggen med kniv. Han ble sendt til Sykehuset i Vestfold. Tilstanden er ikke kjent, men han skal være utenfor livsfare.

Knivstikkingen skjedde på Tønsberg Torg ved 3-tiden natt til lørdag, men politiet valgte å holde tilbake opplysningene i saken fram til søndag.

– Det var en vurdering som ble tatt der og da. Når vi nå etterlyser vitner er det fordi vi ikke har noen opplysninger som kan bidra til at vi pågriper noen i saken, sier politiadvokat Rina Stokke i Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet har snakket med begge de fornærmede mennene, uten at det har ført til konkrete spor. Stokke sier at de to ikke tilhører noe spesielt miljø.

– De var to gutter som var ute på byen sammen. De som angrep dem er ikke personer de kjenner. Av hensyn til etterforskningen vil jeg ikke gi flere opplysninger, sier Stokke.

Vitner i nærheten varslet politiet om hendelsen natt til lørdag, etter at mannen som ble knivstukket skal ha tatt seg bort til dem og bedt om hjelp. (©NTB)

Personvernpolicy