Vil hente Beckham til Blackburn

David Beckham kan havne i Blackburn dersom klubben blir kjøpt opp av den idiske finansfyrsten Ahsan Ali Syed. Her er superstjernen avbildet under trening med sin nåværende arbeidsgiver LA Galaxy. (Foto: Scanpix)
David Beckham kan havne i Blackburn dersom klubben blir kjøpt opp av den idiske finansfyrsten Ahsan Ali Syed. Her er superstjernen avbildet under trening med sin nåværende arbeidsgiver LA Galaxy. (Foto: Scanpix)

Den indiske finansfyrsten Ahsan Ali Syed vil hente David Beckham til Blackburn om han lykkes med sine oppkjøpsplaner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ali Syed har budt nær tre milliarder norske kroner for klubben, og planlegger å bruke 750 millioner kroner på spillerkjøp om budet blir akseptert.

Beckham er drømmen til den Bahrain-baserte advokaten. Han mener at LA Galaxy-spilleren vil hjelpe Blackburn til å bli en tittelutfordrer.

– Jeg var 26 år da jeg startet å interessere meg for engelsk fotball. Jeg likte Beckham og fulgte med Manchester United på grunn av ham. Hvis min økonomi tillater det, og Beckham er interessert, ville jeg elske at han spilte for Blackburn, sier Ali Syed.

Blackburn har bekreftet at de har hatt samtaler med Ali Syeds investeringsselskap Western Gulf Advisory. (©NTB)

Personvernpolicy