Hemmelighetsfull Federer om videotriks

Tennisesset Roger Federer skyter en flaske av hodet på en mann og nå går debatten om hvorvidt videoen er ekte eller ikke. (Foto: Scanpix).
Tennisesset Roger Federer skyter en flaske av hodet på en mann og nå går debatten om hvorvidt videoen er ekte eller ikke. (Foto: Scanpix).

Roger Federer smilte lurt da han fikk spørsmål om videoen som viser tennisstjernen slå en flaske av hodet til en mann med en tennisball.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av Federers sponsorer har lagt ut videoen på YouTube, som nærmer seg 1,5 millioner treff. To ganger server Federer og treffer flasken.

Da Federer ble spurt om videoen er ekte, svarte han hemmelighetsfullt.

– Det er mye debatt nå. Du vet hvordan det er med magikere. De avslører aldri triksene sine. Jeg gjør ikke dette ofte, men det ble filmet i ett opptak. Fyren tok en sjanse, men det gikk bra. Jeg er fornøyd, sa Federer.

Det har florert med videosnutter av idrettstjerner som har utført mer eller mindre spektakulære triks innenfor sin idrett. En annen kjent video er hvor den brasilianske fotballspilleren Ronaldinho fire ganger på rad treffer tverrliggeren og hvorpå ballen kommer tilbake til ham i en fin bue.

Den sveitsiske verdenseneren gikk for øvrig videre fra 2. runde i ATP-turneringen i Ohio etter at hans usbekiske motstander, Denis Istomin, måtte gi seg på grunn av en ankelskade.

Se videoen av Federer og «mannen med flasken» og døm selv.

Personvernpolicy