Anker ikke Coles røde kort

Joe Cole slå oppgitt ut med armene etter at han ble utvist mot Arsenal på Anfield søndag. Nå velger Liverpool å ikke anke dommerens avgjørelse og Cole må stå over de tre neste kampene. (Foto: Scanpix).
Joe Cole slå oppgitt ut med armene etter at han ble utvist mot Arsenal på Anfield søndag. Nå velger Liverpool å ikke anke dommerens avgjørelse og Cole må stå over de tre neste kampene. (Foto: Scanpix).

Liverpool må klare seg uten nyervervelsen i tre kamper.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Liverpool måtte i søndagens ligaåpning mot Arsenal spille hele annen omgang med bare ti spillere etter at Joe Cole ble utvist like før pause. Han kom sent inn i en takling på Arsenal-forsvareren Laurent Koscielny.

– Det vil være et stort tap hvis han blir utestengt. Han var knust, for han debuterte og var desperat etter å gjøre det bra. Vi skal se på videoen igjen. Cole er ikke typen som takler stygt. Vi er kanskje så heldig at vi får medhold i en anke, sa Hodgson.

Men Liverpool melder på sine sider i dag at de likevel ikke vil anke kortet til Cole.

Det betyr at han automatisk vil måtte stå over de tre neste ligakampene. Han blir dermed ikke å se på banen i kampene mot Manchester City, West Bromwich og Birmingham.

Det var første gang i karrieren at Joe Cole fikk rødt kort. Med ti mann tok Liverpool ledelsen mot Arsenal, men en tabbe av keeper Reina like før slutt sørget for 1-1 og poengdeling på Anfield i søndagens storkamp.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden