Bellamy får ikke trene med City

Craig Bellamy, her i heftig diskusjon med lagkompis Emmanuel Adebayor, får ikke lenger trene med Manchester City. (Foto: Scanpix).
Craig Bellamy, her i heftig diskusjon med lagkompis Emmanuel Adebayor, får ikke lenger trene med Manchester City. (Foto: Scanpix).

Craig Bellamy er utestengt fra Manchester Citys treningsfelt fram til en overgang er klar for waliseren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bellamy er ikke med i Citys 25-mannstropp denne sesongen og ønsker seg vekk fra den hardtsatsende klubben.

Ifølge avisen The Guardian har Bellamy kranglet flere ganger med Citys manager Roberto Mancini og resten av støtteapparat de siste dagene. Han trente med reservene fredag, men viste så dårlig oppførsel at han ble bedt om ikke å komme tilbake, hevder avisen.

31-åringen har reist hjem til Wales og ventes å delta på treninger med Cardiff. Flere klubber i den engelske eliteserien skal være interessert i spissen.

Men Mancini selger ikke Bellamy til hvilken som helst klubb. Tottenham skal være interessert, men The Guardian skriver at fordi man anser Spurs som kanskje den argeste rivalen i jakten på Champions League neste sesong, vil ikke waliseren bli å se på White Hart Lane.

Ifølge den engelske avisen skal skotske Celtic og Premier League-klubbene Sunderland og Fulham være villige til å signere Bellamy.

Personvernpolicy