Villa krasjet blant tilskuere

FMX-stjernen André Villa mistet kontrollen på motorsykkelen og landet blant tilskuerne i forbindelse med en konkurranse i London lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uhellet skjedde under trening før selve konkurransen. Villa pådro seg blant annet hjernerystelse, melder VG Nett.

– Jeg fløy 15 meter gjennom luften. Jeg måtte ta i litt ekstra da jeg hoppet fra sykkelen for å komme over gjerdet som beskyttet tilskuerne. Det kunne gått dårlig med meg hvis jeg hadde truffet det gjerdet, sier Villa.

– Tilskuerne tok av noe for fallet, men jeg fikk meg likevel en solid smell. Det ble hjernerystelse, stiv nakke og litt vondt i ryggen, forteller 28-åringen til VG Nett.

Ifølge Villa måtte fem tilskuere kjøres til sykehus, men de ble ikke alvorlig skadd. Nordmannen kunne ikke delta i konkurransen, men leder fortsatt X-fighters-serien sammenlagt. Siste konkurranse arrangeres i Roma i oktober. (©NTB)

Personvernpolicy