Krasjet i tretoppene - fikk rusk i øyet

Pilot Calle Hyllander ved restene av flyet sitt, etter en mislykket flytur lørdag ettermiddag. Den svenske redningstjenesten måtte ta stigebil i bruk da de skulle ta hånd om flyet som havarerte like etter avgang fra Frölunda nord for Stockholm.
Pilot Calle Hyllander ved restene av flyet sitt, etter en mislykket flytur lørdag ettermiddag. Den svenske redningstjenesten måtte ta stigebil i bruk da de skulle ta hånd om flyet som havarerte like etter avgang fra Frölunda nord for Stockholm.

Flyet ble til pinneved, men Calle Hyllander fikk bare rusk i øyet da han klatret ned fra treet han krasjlandet i.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det var litt ubehagelig da jeg innså at jeg ikke kom til å komme over tretoppene, sa den 55-årige svensken til avisa Expressen etter den utrolige flyulykken nord for Stockholm lørdag.

Mannen hadde bygd det ultralette flyet selv og fikk ikke full kraft i motoren da han skulle ta av fra en flystripe nord for Stockholm. Hyllander, som har 20 års flyerfaring, havnet dermed i toppen av ei bjørk.

Han kom helt uskadd fra ulykken og fikk bare rusk i øyet da han skulle klatre ned fra bjørka. (©NTB)

Les flere nyheter på ABC Nyheters forside.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden