18-åringer kjørte i fjellveggen

En mann og en kvinne, begge 18 år gamle, ble brakt til sykehus etter at de kjørte inn i en tunnelvegg i Lindås utenfor Bergen fredag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen ble transportert i luftambulanse, mens mannen ble sendt til sykehus i vanlig ambulanse. Haukeland universitetssjukehus opplyser at kvinnen bare fikk lettere skader, ifølge nettutgaven til Bergens Tidende.

Ulykken skjedde i Hjelmåstunnelen, som straks ble stengt. Operasjonsleder Preben Wallestad i Hordaland politidistrikt opplyste til NTB at det var svært glatt på stedet etter ulykken, trolig på grunn av bensin eller diesel fra bilen, som fikk hard medfart.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21.03. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden