Forlenget varetekt for de siktede i Faiza-saken

De to mennene som er siktet i forbindelse med drapet på Faiza Ashraf (26), er i Asker og Bærum tingrett varetektsfengslet i fire nye uker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er sjuende gang varetekten for de to forlenges. De to mennene, en 26-åring og en 28-åring, har sittet varetektsfengslet siden 24. februar. 28-åringen hadde samtykket til forlenget fengsling, mens 26-åringen begjærte seg løslatt. Retten kom til at begge må sitte i varetekt i ytterligere fire uker, og at de ikke får ha noen kontakt med hverandre. 26-åringen skal ha kidnappet kvinnen på oppdrag av den 28 år gamle taxisjåføren.

Ifølge torsdagens kjennelse fra Asker og Bærum tingrett har påtalemyndigheten opplyst at etterforskningen på det nærmeste er avsluttet, og at det bør være mulig å få berammet saken innen utgangen av den kommende fengslingsperioden.

Faiza Ashraf ble bortført fra en bussholdeplass i Bærum 3. februar. Hun klarte å ringe politiet fra sin mobiltelefon mens hun lå i bagasjerommet i bilen. Vel tre uker senere ble hun funnet drept i et turområde ved Solli i Asker. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden